Svagsynsoptik​

Som officiel samarbejdspartner med Institut for syn og teknologi, Region Nordjylland, kan vi tilbyde svagsynsundersøgelse, demonstration og levering af alle typer "stærk optik" f. eks. Hånd/sylupper, lupbriller og kikkerter, samt medicinske filterglas mod blændingsgener, hvor almindelige solbriller ikke er tilstækkelige.

Hvis synsstyrken på hvert øje for sig er mindre eller lig med 6/18 med den bedst mulige korrektion, kan en svagsynsoptik være den eneste mulighed for hjælp. Eksemplevis hvis læsesynet svigter.

I de tidlige stadier kan man ofte nøjes med at gøre læsekorrektionen lidt stærkere end normalt. Hermed forkortes læseafstanden og teksten forstørres. I senere stadier bruges oftest kun det ene øje, og der sættes en stærk lup foran det bedste øje. Her er der oftest tale om meget kort læseafstand.

Drejer det sig om TV løses problemet oftest ved at rykke nærmere på skærmen. En anden mulighed er kikkertbriller. Her forstørres TV-skærmen i kikkerten og man sidder i 2-3 meters afstand afhængigt af type og forstørrelse.

Medicinske filterglas kan være løsningen, hvis man har sygdomsrelaterede blændingsgener. Disse glas afprøves typsik udenfor, når sollyset er mest generende.

Besøg vores butik i Aalborg eller ring og hør nærmere om svagsynsoptik.

Automatisk forsendelse af kontaktlinser
Få tilsendt deres kontaktlinser med posten.
Læs mere...
Stort udvalg af de kendte solbriller!
Bl.a. Gucci, Dior, YSL, Max Mara, Oakley og Ray Ban solbriller.
Læs mere...

Ganer & Robenhagen - Gravensgade 14 - 9000 Aalborg - Tlf.: 98 11 39 11 - groptik@groptik.dk